Menu Home

Procesiune cu icoana Maicii Domnului XENIA în Parohia Fierbinți Târg

Sâmbătă, 21 aprilie 2018, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, în Parohia Fierbinți Târg a avut loc o procesiune cu Icoana Maicii Domnului XENIA de la Schitul Horia.

           Evenimentul religios, care a fost prilejuit de hramul bisericii parohiale, a început la ora 17.00, cu primirea sfintei icoane în dreptul Liceului Tehnologic Fierbinţi Târg, de către preacucernicul părinte Ioan – Florin Simion, Consilier Administrativ – Bisericesc, preacucernicul părinte Aurel Berbec, Protopop de Urziceni, de preoţii din cercul pastoral Fierbinţi – Dridu şi de credincioşi, şi purtarea acesteia în procesiune până la biserica „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” – Fierbinţi Târg, unde a rămas spre închinare până luni, 23 aprilie 2018.

           Procesiunea a fost organizată de părintele paroh Andrei – Gabriel Ghiaur spre folosul duhovnicesc al credincioșilor, care s-au bucurat de un bogat program liturgic de-a lungul celor trei zile de sărbătoare. Procesiunea se înscrie în cadrul manifestărilor dedicate programului eparhial „2018 – Anul familiei creștine” și a împlinirii a 25 de ani de la înființarea Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

 

A consemnat preot dr. Andrei – Gabriel GHIAUR de la Parohia Fierbinți Târg

Categories: Fără categorie

fierbinti-targ

Sari la conținut