Menu Home

Activitate educațională în sala Centrului multifuncțional al Parohiei Fierbinți Târg

În perioada 23 – 26 mai 2019, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu, în sala Centrului multifuncțional Sfântul Apostol Andrei al Parohiei Fierbinți Târg, s-a desfășurat prima activitate practică a proiectului Stop violenței în școala mea.

       În cadrul acestei întâlniri elevii clasei a VII a au purtat un dialog constructiv cu colegii lor mai mici de la clasele Școlii primare din Fierbinți Târg pe tema Cum putem stopa eventualele conflicte din școală?. Cu acest prilej, elevii au putut viziona și expoziția cu planșe și colaje tematice realizate de colegii lor mai mari. La final, toți cei 130 de elevi au primit rucsacuri cu dulciuri din partea Fundației World Vision România.

    Menționăm că proiectul „Stop violenței în școala mea!”, este organizat în colaborare cu doamna învățător primar Tănăsescu Georgeta de la Liceul Tehnologic Fierbinți Târg și organizația World Vision România. Acesta se implementează în perioada aprilie – 15 august 2019, iar beneficiarii direcți sunt 55 de copii vulnerabili social.

A consemnat preot dr. Andrei Gabriel Ghiaur de la Parohia Fierbinți Târg

Categories: CENTRUL MULTIFUNCȚIONAL SF. ANDREI

fierbinti-targ

Sari la conținut