Menu Home

Hramul de iarnă al bisericii parohiale din Fierbinți Târg

Marți, 30 noiembrie 2021, când biserica dreptmăritoare creștină l-a sărbătorit pe Sfântul Apostol Andrei, cel întâi chemat, biserica parohială din Fierbinți Târg și-a serbat cel de-al doilea hram.

          Programul liturgic al hramului de iarnă al bisericii din Fierbinți Târg a început încă din seara zilei de luni, 29 noiembrie a.c., când a fost săvârșită Taina Sfântului Maslu, urmată de Slujba Vecerniei unită cu Litia. În ziua hramului a fost săvârșită Utrenia, Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie, Acatistul Sfântului Apostol Andrei și Slujba Parastasului pentru fericiții întru adormire ctitori ai sfântului locaș. La Slujba Parastasului au participat toți preoții din cercul pastoral Fierbinți – Dridu.

          Dat fiind contextul pandemic, nu s-a mai putut organiza tradiționala agapă frățească, însă cei prezenți au primit pachete cu alimente pregătite de doamnele din Comitetul Parohial. Au fost împărțite 70 de pachete. Nu au fost uitați nici bătrânii parohiei, care au fost vizitați la domiciliu de voluntarii Parohiei Fierbinți Târg.

 

A consemnat preot dr. Andrei – Gabriel GHIAUR de la Parohia Fierbinți Târg

Categories: Fără categorie

fierbinti-targ

Sari la conținut