Menu Home

Praznicul Nașterii Domnului- sărbătoare a bucuriei la Parohia Fierbinți Târg

Duminică, 25 decembrie 2022, când Biserica noastră dreptmăritoare creștină a sărbătorit în chip deosebit Nașterea după trup a Domnului nostru Iisus Hristos, credincioșii parohiei Fierbinți Târg s-au adunat cu mic cu mare în biserica parohială pentru a participa la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie.

La final, după ce preotul paroh Ghiaur Andrei Gabriel a citit pastorala chiriarhală la Nașterea Domnului intitulată ,,Fecioara astăzi pe Cel mai presus de ființă naște”, a avut loc un concert de colinde susținut de copiii cercului catehetic parohial Sfântul Apostol Andrei sub îndrumarea părintelui paroh. Spre bucuria celor mici a venit și Moș Crăciun cu daruri ca să răsplătească osteneala lor.

Cu această ocazie, au fost împărțite 120 de pachete consistente cu dulciuri copiilor care au primit Sfintele Taine și 50 pachete adulților prezenți la Slujbă. De asemenea, voluntarii Parohiei Fierbinți Târg s-au deplasat și la domiciliul persoanelor vârstnice singure spre a le oferi pachete consistente cu hrană.

A consemnat preot dr.  Andrei – Gabriel GHIAUR

Categories: Fără categorie

fierbinti-targ

Sari la conținut