Menu Home

ATELIER GRATUIT de creație dedicat sărbătorii Crăciunului la Parohia Fierbinți Târg

16 decembrie 2023 – ATELIER GRATUIT de creație dedicat sărbătorii Crăciunului la Parohia Fierbinți Târg
Cei 50 de copii prezenți au participat activ și au dat dovadă de pricepere, creativitate și au pictat ornamente de Crăciun din ipsos, fiecare după priceperea sa.
Doamna Andreea Anghel, directorul Asociației ,,Toți pentru bine ” a coordonat activitatea inedită și a reușit să capteze atenția celor mici prin explicații privind tehnica pictării ornamentelor.
Fiecare copil a primit câte 3 ornamente pe care le-a înfrumusețat prin aplicarea culorilor Acestea au fost achiziționate din donațiile enoriașilor.
În timpul activității, copiii au servit dulciuri și suc.
La final, copiii au împodobit bradul din biserica parohială cu ornamentale realizate de ei.
Cei care doriți să vă exprimați faptic susținerea dumneavoastră pentru activitățile cultural- educative, social – filantropice, administrativ- gospodărești, desfășurate în parohia noastră o puteți face prin donații atât în contul RO63 RNCB 0172 0096 4019 0001, beneficiar PAROHIA FIERBINȚI TÂRG, cât și personal la biserica parohială.
Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru realizarea pachetelor de Crăciun pentru copii și pentru persoanele aflate în dificultate materiale. CRĂCIUNUL ESTE O SĂRBĂTOARE A FAPTELOR BUNE.

Categories: CENTRUL MULTIFUNCȚIONAL SF. ANDREI Fără categorie

fierbinti-targ

Sari la conținut