Menu Home

Atelier gratuit de creație ,,Mozaic din hârtie creponată” la Parohia Fierbinți Târg

Sâmbătă, 27 ianuarie 2024, în intervalul orar 15.00 – 17.00, la Sala multifuncțională a Centrului parohial Sfântul Apostol Andrei – Fierbinți Târg, s-a desfășurat un nou atelier de creație care a avut ca temă realizarea unor tablouri cu ajutorul hârtiei creponate în tehnica mozaicului. Cei 55 de copii prezenți au participat activ și au dat dovadă de pricepere, creativitate și au creat frumoase ilustrații cu ajutorul tehnicii mai sus menționate.

Doamna Andreea Anghel, directorul Asociației ,,Toți pentru bine ” a coordonat activitatea inedită și a reușit să capteze atenția celor mici prin explicații privind realizarea mozaicului din hârtie creponată. Copiii au primit câte 3 fișe cu imagini, cărora le-au dat culoare, textură și volum, ajutându-se de propria imaginație și de hârtia creponată. Materialele necesare atelierului au fost achiziționate din fondurile parohiei. În timpul activității, copiii au servit dulciuri și suc.

La final, micii artiști au avut ocazia de a-și etala creațiile pe un panou special amenajat. După care au fost selectate cele mai reușite tablouri, care au fost puse în ramă și au fost dăruite persoanelor vârstnice, aflate sub supraveghere medicală la Centrul Medico – Social din localitate.

Aceast atelier inedit de creație se înscrie în cadrul activităților desfășurate cu ocazia Anului omagial al pastorației și îngrijirii bolnavilor și este parte a proiectului parohial propus pentru Concursul național Hristos – cuvântul care vindecă.

A consemnat preot paroh Andrei – Gabriel Ghiaur de la Parohia Fierbinți Târg, județul Ialomița

 

Categories: Fără categorie

fierbinti-targ

Sari la conținut