Menu Home

,,Primăvara începe cu noi” – Atelier de pictat mărțișoare din ipsos la Parohia Fierbinți Târg

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, PAROHIA FIERBINȚI TÂRG în parteneriat cu Asociația „Toți pentru bine” a organizat Sâmbătă, 24 februarie a.c., în intervalul orar 15.00 – 16.30, un atelier gratuit de creație.

Cei 50 de copii prezenți au fost coordonați de doamna Andreea Anghel,directorul Asociației ,,Toți pentru bine”, de părintele paroh Andrei Ghiaur și de voluntarii Parohiei Fierbinți Târg.  Activitatea a constat în pictarea unor mărțișoare din ispos, și mai apoi aranjarea acestora în ambalaje speciale, înscripționate cu luna martie. Acestea au fost achiziționate din fondurile proprii ale parohiei.

În timpul activității, copiii au servit pizza, prăjituri, bomboane cu ciocolată și suc.

La final, cei mai mari dintre copiii participanți la atelier au mers însoțiți de organizatori la Centrul Medico Social din localitatea spre a oferi o floare și mărțișoarele realizate de ei persoanelor vârstnice care beneficiază de îngrijire și tratament în acest așezământ. Această acțiune se înscrie în programul cadru al activităților dedicate anului omagial al îngrijirii și pastorației bolnavilor și în ,,corpus-ul” activităților desfășurate de parohie pentru concursul național catehetic ,,Hristos – cuvântul care vindecă”.

A consemnat preot Andrei – Gabriel Ghiaur de la Parohia Fierbinți Târg

Categories: Fără categorie

fierbinti-targ

Sari la conținut