Menu Home

CURS INTERACTIV DE EDUCAȚIE FINANCIARĂ GRATUIT LA PAROHIA FIERBINȚI TÂRG

Sâmbăta, 20 aprilie 2024, în intervalul orar 15.00- 16.30, la Centrul multifuncțional „Sfântul Apostol Andrei” al Parohiei Fierbinți Târg, județul Ialomița, s-a desfășurat un nou curs de educație financiară susținut de doamna economist Adela Ionești. Tema a fost: ,,Bugetul și economisirea”.

Copiii au participat la ateliere interactive pe categorii de vârsta și au aflat răspunsul la întrebarea,,Cum avem grijă de banii noștri?”. De asemenea, cei mici au aflat care sunt metodele greșite de gestionare a banilor, principiile de gestionare corectă a surselor financiare, Bugetul și realizarea corectă a acestuia (formula magică: V-E-C=D, V reprezintă veniturile, E =economisirea, C =cheltuielile și D =dorințe, donații). Cei mici au servit dulciuri ( bănuți de ciocolată, cornuri) și suc.

Considerăm că această întâlnire a fost o reușită, deoarece copiii au deprins informații noi despre buget și despre modul eficient al gestionării acestuia, și au participat activ la atelierele propuse de organizator.

A consemnat preot Andrei – Gabriel Ghiaur, preot paroh la Parohia Fierbinți Târg

 

Categories: Fără categorie

fierbinti-targ

Sari la conținut