Menu Home

Ziua copilului la Parohia Fierbinți Târg

Sâmbătă, 01 iunie 2024, de Ziua internațională a copilului, Parohia Fierbinți Târg, județul Ialomița, în parteneriat cu Asociația „Toți pentru bine”, în intervalul orar 15.00 – 17.30, a organizat mai multe activități dedicate acestei zile: atelier gratuit de qulling, concurs cu premii dulci și multe surprize (facepaiting, baloane uriașe de săpun).

Cei 70 de copii, cu vârste cuprinse între 6 si 14 ani, au participat activ și au dat dovadă de imaginație, creativitate și cu ajutorul tehnicii qulling au realizat adevărate tablouri.

Doamna preoteasă Nora Enache, psihopedagog și profesor de educație plastică și artă, si doamna Andreea Anghel, directorul Asociației ,,Toți pentru bine ” au coordonat activitatea inedită și au reușit să le insufle celor mici, într-un timp scurt, tehnica qulling și să-i motiveze prin frumoasele și ineditele concursuri.

Cu această ocazie, copiii au avut parte de o surpriză dulce: un tort aniversar de ziua copilului și prăjituri de casă pregătite de doamna Cristina Fotin, membră în Comitetul parohial. De asemenea, cei mici au mai servit pizza, suc și acadele.

 

A consemnat preot paroh Andrei – Gabriel Ghiaur

 

Categories: Fără categorie

fierbinti-targ

Sari la conținut