Menu Home

Începutul anului școlar la Liceul Tehnologic din Fierbinți Târg

Ca în toate localitățile, luni 10 septembrie 2018, și în orașul Fierbinți Târg a început noul an școlar 2018 – 2019. La prima oră a dimineții, elevii cu mic cu mare s-au strâns pe terenul de fotbal din curtea liceului, pe chipurile celor mai mici citindu-se emoția primei zile de școală din viața lor.

Festivitatea de deschidere a noului an școlar a debutat cu săvârșirea slujbei de Te – Deum de către preoții din localitatea Fierbinți Târg: preotul Viorel Olteanul de la parohia Fierbinții de Sus; preotul Radu Gheorghe de la parohia Fierbinții de Jos; preotul Dănuț Apostol de la parohia Grecii de Jos; preotul Adrian Andrei de la parohia Stroiești și preotul Andrei – Gabriel Ghiaur de la parohia Fierbinți Târg. Apoi directorul Liceului Tehnologic Fierbinți Târg, domnul Gică Maftei, a rostit un cuvânt de bun venit. Cu această ocazie a fost citit mesajul Preafericitului Părinte DANIEL, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, intitulat „Educația – lumină pentru viață şi bucurie de Centenar”. 

La final, elevii au fost invitați să intre în sălile de curs, spre a se bucura de reîntâlnirea cu învățătorii, profesorii și colegii lor de clasă.

A consemnat preot dr. Andrei – Gabriel GHIAUR

Categories: Fără categorie

fierbinti-targ

Sari la conținut